Sponzori kluba

Vaterpolo klub ZPK je perspektivan klub mladih sportaša – vaterpolista koji kroz odrastanje u sportskom duhu stasaju u moralne ljude sa osjećajem domoljublja i zajedništva. Rad kluba financira se primarno novcem koji klub dobije iz proračuna Grada i od članarina. Svi znamo da kvaliteta rada kluba u velikoj mjeri ovisi i o financijskim mogućnostima. U želji da svojim članovima osiguramo čim bolje uvjete rada i ostvarujemo još bolje rezultate nego do sada, obraćamo se donatorima i sponzorima koji prepoznaju naše kvalitete i potencijale te nas podržavaju (ili nas žele podržati ubuduće).

Danas je sve veći broj tvrtki svjestan pozitivnih efekata sponzorstva. To su prvenstveno promoviranje i stvaranje pozitivnog imidža s izravnim utjecajem na povećanje prodaje vlastitih proizvoda i usluga. Istovremeno kroz donacije i sponzorstva današnje moderne i uspješne tvrtke potvrđuju svoju društvenu odgovornost i nastojanje da svojim djelovanjem poboljšaju kvalitetu života u zajednici u kojoj djeluju, kako regionalno, tako i u cijeloj Hrvatskoj.

Zato pozivamo i Vas da nas svojom donacijom ili sponzorstvom podržite u radu i daljnjem napretku.  Za sva dosadašnja sponzorstva i donacije najljepše se zahvaljujemo.

Sve potencijalne sponzore i donatore podsjećamo da donacije dane za sportske i druge neprofitne namjene tvrtke mogu uključiti u porezno dopustive rashode (koji im umanjuju poreznu osnovicu).