utakmice Nada s Prvenstva Hrvatske u Korčuli………..

utakmice Nada s Prvenstva Hrvatske u Korčuli………..

Upisao: tomislav :: Tra 14, 2014 :: Obavjesti

- (14.04.2014.) u današnjoj jutarnjoj utakmici izgubili smo od vaterpolo kluba Zadar 5:4. Igrali smo disciplinirano i po dogovoru. Utakmica je bila cijelo vrijeme izjednačena. Imali smo zadnji napad za izjednačenje no nismo uspjeli. Golove su dali Pavlinić 2, Krpan 1, Sirovec 1.

- popodnevana utakmica odigrana je s VK Galebom. Rezultat je bio 4:4. U njoj smo podbacili igrački. Dvije kontre smo promašili za pobjedu. Golove je zabio: Molnar 4.
– (15.04.2014.) jutros smo izgubili još jednu utakmicu u egalu i to protiv prvoligaša VK Šibenika. Poveli smo 1:0 te promašili nekoliko prilika s igračem više da bi protivnik otišao na 3:1 krajem treće četvrtine. Smanjili smo na 3:2 te ponovno imali napad za izjednačenje no nismo uspjeli. Strijelci su bili: Radušić 1, Molnar 1

- večeras smo igrali protiv VK Okruka protivnika koji je objektivno lošiji(dopušteno im je od strane HVS-a da nastupaju s 2 starija igrača), no odigrali smo neriješeno 6:6. Jednostavno nam obrana nije funkcionirala kao protiv VK Zadra i VK Šibenka. Strijelci su bili: Molnar 3, Radušić 1, Flojhar 1, Hajduk 1

- (16.04.2014.) Danas nas je VK Pošk prvi put na ovom turniru bio prejak što govori i rezultat od 9:2 za spličane. Golove za nas je zabio Pavlinić 2.

Za 13. mjesto jutros smo pobijedili VK Galeba iz Makarske, rijetkim rezultatom 1:0. Pobjednički gol je zabio Radušić i to u prvoj četvrtini. Sveukupno gledajući samo nas je jedan protivnik nadigrao na cijelom Prvenstvu (VK Pošk). Sa ostalim ekipama smo igrali izjednačeno što nam daje puno optimizma za daljnji razvoj ove generacije.

Komentirajte